Uw mediator(s) in de provincie Limburg

Vragen? Neem gerust contact met ons op.
T: 085 – 130 74 66

Mediator Joep Peters

Joep Peters
Cliënten ervaren Joep als een prettige en toegankelijke mediator die rust brengt in de mediation, pragmatisch is ingesteld en oog heeft voor de mens achter het conflict. Joep komt uit het bedrijfsleven waarin hij als leidinggevende ruim 30 ervaring heeft opgedaan in complexe organisatie vraagstukken. Hij heeft als mediator ervaring in zakelijke, arbeid- en familiemediations.

Mediator Bernard te Hennepe

Bernard te Hennepe
Bernad is een ervaren en deskundige MfN familie- en echtscheidingsmediator. Hij geeft betrokkenen inzicht in de verschillende emotionele fases en begeleidt cliënten hoe hiermee om te gaan. Door een klimaat te creëren van vertrouwen en inzichten helpt het betrokkenen tot een oplossing komen voor het gerezen conflict. Bernad heeft een brede financiële kennis van complexe situaties bij echtscheidingen. Hij is gespecialiseerd in mensen met ADHD, PDD-Nos en Autisme.

Waarom Mediator-zoeken.nl?

  • Landelijk netwerk MfN-registermediators
  • Meer dan 15 jaar expertise
  • Scheiden, arbeidsmediation, zakelijke en familiemediation
  • Mediation binnen een week starten
  • Subsidie op mediation mogelijk

Mediator-zoeken.nl is een landelijke organisatie van MfN-registermediators. Wij zijn dan ook aangesloten bij het enige erkende mediatorregister van Nederland.

Aangesloten bij MfN-registermediators

Contact opnemen

Geheel gratis & vrijblijvend