Uw mediator(s) in de provincie Zuid-Holland

Vragen? Neem gerust contact met ons op.
T: 085 – 130 74 66

Mediator Petra Delhez

Petra Delhez
Petra is sinds 2006 MfN mediator en wordt door cliënten gewaardeerd om haar duidelijkheid en betrokkenheid. Zij weet op een natuurlijke wijze betrokkenen met elkaar in contact te brengen en het vertrouwen terug te brengen. Haar ruime werkervaring helpt haar de verschillende invalshoeken en belangen te onderkennen.

Mediator Charlotte van Tol

Charlotte van Tol
Charlotte is een ervaren MfN familiemediator en EFT relatietherapeut. Charlotte is zorgvuldig, geduldig, verbindend en weet feilloos de pijnpunten op tafel te krijgen. Haar deskundigheid en luisterend oor geeft betrokkenen vertrouwen.
Omdat Charlotte zowel familiemediator als relatietherapeut is, is zij van grote waarde voor stellen die nog niet helder hebben of zij uit elkaar willen gaan of juist niet.

Mediator Marcella Markwat-Giessen

Marcella Markwat-Giessen
Marcella is een ontwapenende MfN mediator die doelgericht en toekomst gericht is. Bij haar kunt u terecht voor uiteenlopende familie, zakelijke en arbeidsmediations. Eerder is zij werkzaam geweest als HR-adviseur en jurist gewerkt.

Waarom Mediator-zoeken.nl?

  • Landelijk netwerk MfN-registermediators
  • Meer dan 15 jaar expertise
  • Scheiden, arbeidsmediation, zakelijke en familiemediation
  • Mediation binnen een week starten
  • Subsidie op mediation mogelijk

Mediator-zoeken.nl is een landelijke organisatie van MfN-registermediators. Wij zijn dan ook aangesloten bij het enige erkende mediatorregister van Nederland.

Aangesloten bij MfN-registermediators

Contact opnemen

Geheel gratis & vrijblijvend