• Gekwalificeerde mediators
  • Afspraak binnen één week
  • Vrijblijvend advies
Afspraak maken

Scheiden in Pijnacker - Hulp bij echtscheiding

Scheiden brengt een hoop regelwerk met zich mee. Naast het feit dat er een emotionele kant aan scheiden zit, komt u ook terecht in een juridisch traject. Met de juiste hulp worden jullie door het hele proces begeleid. Bent u op zoek naar hulp bij scheiden in Pijnacker of omgeving? Dan vindt u via ons netwerk snel een mediator die jullie van begin tot eind helpt.

Waarom hulp bij scheiden?

Nadat u en uw partner het besluit hebben genomen om te scheiden, kunt u eerst proberen om samen afspraken te maken. Komen jullie er niet helemaal uit? Of hebben jullie eigenlijk geen idee wat er in een echtscheidingsplan moet komen te staan? Schakel dan hulp in van een erkende MfN-mediator in Pijnacker. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Mediation is goedkoper dan wanneer u allebei een advocaat inschakelt.
  • Conflicten worden sneller opgelost doordat u wordt begeleid door één onafhankelijk partij die rekening houdt met beide belangen.
  • Een mediationtraject verloopt sneller dan een juridische procedure.
  • U kunt rekenen op constructieve en duurzame oplossingen.

Daarnaast biedt een scheidingsmediator hulp tijdens het hele proces, zodat u zelf geen omkijken heeft naar het regelwerk.

Wat betekent een scheiding voor kinderen?

Een echtscheiding is voor kinderen een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Er kan van alles gaan veranderen: een nieuw huis, misschien een nieuwe school of bijvoorbeeld een verandering in het dagelijkse ritme. Daarnaast verandert hun ‘thuisgevoel’, doordat ze geen één ‘thuis’ meer hebben met beide ouders. Sommige kinderen hebben veel moeite met een echtscheiding en hebben schuldgevoelens of ervaren boosheid. Om schade voor kinderen zoveel mogelijk te beperken, is het belangrijk dat de ouders zonder ruzie scheiden en dat er heldere afspraken worden gemaakt. Een mediator biedt u in Pijnacker de juiste hulp en bespreekt bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

Er wordt een zo goed mogelijke situatie gecreëerd voor het hele gezin. Een mediator helpt u als de communicatie vastloopt, draagt duurzame oplossingen aan en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken op de juiste wijze worden vastgelegd.

Scheiden via mediation? Onze mediators in Pijnacker staan voor u klaar

Gaat u scheiden in Pijnacker of omgeving? Via ons netwerk vindt u snel en gemakkelijk een professionals die u de juiste hulp kan bieden. Een onafhankelijke partij die jullie begeleidt tijdens deze lastige periode.

Neem vrijblijvend contact op voor hulp bij scheiden in Pijnacker via het contactformulier. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact opgenomen om een afspraak in te plannen.

Contact opnemen

Contact met een gekwalificeerde mediator in uw regio

Op werkdagen binnen 24 uur reactie op uw aanvraag
Contact opnemen
Hulp bij echtscheiding in Pijnacker

Onze mediators (lees hier meer over ons)

Gekwalificieerde mediators

De voordelen van Mediator-zoeken.nl

  • Alleen gekwalificeerde mediators
  • Altijd bij u in de regio beschikbaar
  • Uw scheiding snel en goed geregeld
  • Mediation op locatie van cliënten mogelijk
Vragen of afspraak maken? Neem contact op »

Plaats: Pijnacker
Straat: Aagje Dekenstraat
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Pijnacker Nootdorp
Netnummer: 015
Wijken: Centrum - Koningshof - Pijnacker-Noord - Klapwijk - Tolhek - Keijzershof - Ackerswoude - Tuindershof
Omliggende plaatsen: Delfgauw - Noukoop - Oude Leede - Vlieland

Wij bieden direct hulp bij echtscheiding in Pijnacker

Vragen of de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.