Zakelijke mediation op maat

Vragen? Onze mediators in uw regio staan altijd voor u klaar.
T: 085 – 130 74 66

Zakelijke mediation

Wij hoeven het u als ondernemer niet meer uit te leggen. Mediation scheelt veel tijd en kosten en is veel praktischer dan een juridische oplossing. Heeft u een conflict met uw zakenpartner, vennoot of maat over de samenwerking of de beëindiging daarvan? Zijn er binnen uw familiebedrijf verschillen van inzicht over bedrijfsopvolging? Heeft u een conflict met een ander bedrijf of samenwerkingspartner?

Vrijwel elk zakelijk conflict is geschikt voor mediation wanneer de deelnemers hiervoor openstaan. Bij mediation is er ruimte voor alle belangen van partijen en gaat het niet alleen om de juridische standpunten. Twijfelt u of uw conflict geschikt is voor mediation, neem dan vrijblijvend contact op met de centrale organisatie van Het Mediators Collectief.

In sommige situaties voelt mediation als een te zwaar instrument en is er vooral behoefte aan een neutrale professional die lastige gesprekken of vergaderingen leidt. Onze mediators kunnen in die gevallen als neutrale en onpartijdige gespreksleider optreden. De centrale organisatie van Het Mediators Collectief kan u hierover verder informeren.

Mediation is een beproefde manier om tot een goede gezamenlijke oplossing te komen. Het mediationtraject begint met afzonderlijke intakegesprekken met de deelnemers. Vervolgens zijn 2 of 3 gezamenlijke sessies meestal voldoende.

Neem vrijblijvend contact op en leg uw situatie voor aan één van de zakelijke mediators van Het Mediators Collectief.

De voordelen van zakelijke mediation op een rijtje:

  • U houdt zelf controle over de oplossing;
  • Behoud van de relatie met de wederpartij;
  • Behoud van imago;
  • Het bespaart tijd en kosten.

De zakelijke Mediators van Het Mediators Collectief werken door het hele land en kennen een hoog slagingspercentage. Doorgaans kan een zakelijke mediation bij Het Mediators Collectief op korte termijn worden ingezet.

Neem contact op

Vragen over mediation bij echtscheiding?

T: 085 – 130 74 66
E: info@mediatorscollectief.nl
Neem contact op

Over ons

Meer over ons

Waarom Mediator-zoeken.nl?

  • Landelijk netwerk MfN-registermediators
  • Meer dan 15 jaar expertise
  • Scheiden, arbeidsmediation, zakelijke en familiemediation
  • Mediation binnen een week starten
  • Subsidie op mediation mogelijk

Mediator-zoeken.nl is een landelijke organisatie van MfN-registermediators. Wij zijn dan ook aangesloten bij het enige erkende mediatorregister van Nederland.

Aangesloten bij MfN-registermediators

Contact opnemen

Geheel gratis & vrijblijvend