Over ons

Wanneer u kiest voor een mediationtraject wilt u weten met wie u zaken doet en afspraken maakt. Mediation gaat namelijk altijd gepaard met persoonlijke situaties en gevoelens. Daarom stellen we onszelf graag even aan u voor en vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Bij Mediator-zoeken.nl zijn meerdere erkende mediators aangesloten door heel Nederland.

Onze mediators ontvangen u graag, maar mediation kan ook op locatie bij cliënten plaatsvinden.

Onze mediators

Alle mediators bij Mediator-zoeken.nl zijn aangesloten bij het MfN-register (MfN staat voor Mediators federatie Nederland). Een mediationtraject kunnen we doorgaans binnen een week starten.

Kantoor

Mediator-zoeken.nl
Hoofdvestiging
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

T: 085 – 130 74 66

Mediator Marcella Markwat-Giessen
Marcella Markwat-Giessen

Mediator Zoeken Charlotte van Tol
Charlotte van Tol

Afspraak maken

Ook voor al uw vragen staan wij klaar.

Hoge klantbeoordeling
Onze mediators scoren 4,5 van 5 sterren op basis van 163 reviews.

Mediator Zoeken Annemarieke Schulte
Annemarieke Schulte

Mediator Zoeken Marcel Eijckelhof
Marcel Eijckelhof

Wat anderen over ons zeggen

“Professionele en deskundige aanpak, strak in afspraken en een heel prettig mens. Absolute aanrader. De mediator heeft ons bijgestaan in een conflict als exen en als gezamenlijke ouders, met goed resultaat.”
Beoordeling:

Mediator Zoeken Ank Konijn
Ank Konijn

Mediator Zoeken Petra Delhez
Petra Delhez

“Ik heb de mediationgesprekken bij de mediator als zeer positief ervaren. De mediator heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn ex en ik de (vecht)scheiding goed hebben afgehandeld in het belang van de kinderen. Echt een top mediator”
Beoordeling:

Mediator Zoeken Mart de Corte
Mart de Corte

Mediator Zoeken Jolanda te Hennepe-Mulder
Jolanda te Hennepe-Mulder

“Fijne samenwerking geweest. Erg sociaal en meelevend. Ik zou Mediator-zoeken.nl zeker aanprijzen aan mensen die een mediator nodig mochten hebben.”
Beoordeling:

Mediator Zoeken Bernad te Hennepe
Bernad te Hennepe

Mediator Zoeken Joep Peters
Joep Peters

“De mediator heeft ons super bijgestaan in de moeilijke periode rondom onze scheiding. Als we iets wilden weten of vragen had de mediator altijd tijd voor ons en kon je haar altijd bellen. De eerste gesprekken gingen over het eventueel herstellen van onze relatie. Ze vraagt veel en luistert naar de wensen van ons allebei om de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Super bedankt!”
Beoordeling: